KINESIOTAPE CKTP

Kinesiotape Taping Metoden er en rehabiliterende terapeutisk tapeteknik, der er designet til at lette kroppens helingsproces og samtidig yde støtte og stabilitet til muskler og led uden at begrænse kroppens bevægelighed samt at give udvidet bløddelsbehandling/manipulation for at forlænge resultaterne ved den manuelle behandling. 


Tapen er uden latex og kan sidde i flere dage ad gangen. Kinesio Tex FP Tape er sikkert at bruge  og spænder fra pædiatriske til geriatriske patienter og behandler med held en bred vifte af ortopædiske, neuromuskulære, neurologiske og andre medicinske tilstande.


Ved at målrette forskellige receptorer i det somatosensoriske system, lindrer Kinesio Tex FP Tape smerter og letter lymfedrænage ved mikroskopisk at løfte huden. Dette løft laver vindinger i huden og øger dermed den interstielle plads og giver mulighed for en reduktion i inflammation i de ramte områder. Baseret på mange års klinisk brug anvendes Kinesio Tex FT Tape specifikt på patienten baseret på deres behov efter evaluering.


Resultaterne af den kliniske evaluering eller vurdering fortæller , hvilken applikation, der kan bruges samt andre mulige behandlinger eller modaliteter. Ved brugen af enkelte "l" strimler eller modifikationer i form af et "X", "Y" eller  andre specialiserede  figurer eller retningen og mængden af stræk, der bruges ved applikationen, kan Kinesio Tex FP Tape anvendes  på hundredevis af måder og har evnen  til at gendanne det neuromuskulære system, mindske smerter og inflammation, forbedre ydeevnen, forebygge skader og fremme god cirkulation og heling og dermed hjælpe med at få kroppen  i balance.