Japansk Cosmo Lifting 

* selvforkælelse

* mindre stress

* mere mentalt overskud

* reducerer tankemylder

* balance mellem krop og sjæl

* ansigtslift uden kirurgi

* fornyet glød og udstråling


HVAD ER JAPANSK COSMO LIFTING?

Afstressende ansigtsbehandling med forskellige teknikker indenfor ansigtszone- og refleksterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning som rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene.

Fine linjer og rynker mindskes, huden glattes og hele ansigtsmuskulaturen opstrammes samtidig med at roen sænker sig over krop og sind.


Livet sætter som regel sine tydelige spor i vores ansigter. Stress, træthed, bekymringer, knap så sund kost eller overbelastninger af vores krop på andre områder, gør at vores muskulatur i ansigtet spændes op og elasticiteten mindskes og dermed bliver rynker og linier mere permanente.


HVORDAN ADSKILLER JEG MIG FRA ANDRE BEHANDLERE?
Jeg starter altid dybderens med LumiSpa, laver blid liftingsmassage, nakke- og hovedbundsmassage, ansigtsdrænage og bruger masker, toner, serum og cremer efter behov.

Herudover giver jeg reikihealing, der får klienten til at slappe endnu mere af samtidig med at have en følelse af tilførsel af mere energi, der giver mere overskud og dybde i livet.


Jeg lover dig, når du først har prøvet det, får du temmelig sikkert lyst til at gøre det igen ♡