Mariannes Coaching 

Større selvværd

Mindre bekymringer

Større livskvalitet

Kast lys over dine uopdagede talenter. Få en coach til at støtte dig i at nå de mål du ønsker eller de udfordringer du kæmper med i hverdagen. Tryghed til at gå vejen, der for dig er rigtig. Oplev fordelen i den store forskel det gør at have en person, der støtter dig i at overvinde dine forhindringer og nå de mål, som du længes efter ilivet. Heldigvis er det ofte små forandringer, der skal til for at gøre en stor forskel. 


Undersøgelser viser fx at når folk går til træning, så er der 85% cance for at lykkes med en personlig træner ved deres side, mens kun 5% når i mål alene.


Hvad er coaching?

Coaching er en fortrolig en-til-en samtale. DU er i centrum. Nogle bruger coaching kontinuerligt som personlig udvikling og andre vælger at opsøge en coach, når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.


Hvordan adskiller jeg mig fra andre coaches?

Jeg tror på, at krop og sjæl hænger sammen, hvorfor jeg udover coaching tilbyder dig, som ønsker at få den største forandring og gå dybt i arbejdet med dig selv mine "krop og sjæl" pakker, der giver dig indre ro, færre tanker og mere overskud:


- Coaching og NADA

- Coaching og reikihealing

KLINIK HALLANDSON