Vores behandlinger 

I klinik Hallandson udfører vi forskellige behandlinger. Vi begge tilbyder NADA som behandling. Marianne udfører:  Hotstone, Reikihealing og afstressende healingsmassage. Klik her for at læse mere om Mariannes behandlinger.

Paw udfører: Fysiurgisk massage, Manuelterapi, Akupunktur, Kinesio taping. Klik her for at læse mere om Paws behandlinger.

Fælles for Klinik Hallandsons behandlinger er at de alle er med til at skabe balance for det enkelte menneske, såvel fysisk, psykisk som mentalt, da vi mener at det øger vores livskvalitet, når vi er i balance med os selv som menneske.

Kun når vores krop er i balance, kan vi præstere fuldt ud. Hver celle i vores krop husker alting. Som menneske rummer vi uanede ressourcer, som vi kan udnytte, hvis vi bruger tid på at lære os selv at kende. Om vi vil stoppe op og lytte – er op til den enkelte.Ønsker du at øge din livskvalitet ? Så stop op og brug tid på DIG SELV. Giv dig selv og din krop en gave og få mulighed for at få mere ud af livet, når du er nærværende. Til glæde for dig selv, dine børn, mand/kone, familie, kollegaer etc.

·          # lindrer trætte og ømme muskler

1.   # afhjælper stress, angst, fysisk og psykisk uro, negative tanker og   tankemylder, afhængighed, ADHD, PTSD, irritabilitet.

2.  # giver dig mere energi og overskud i hverdagen 

3.  # forbedrer din søvn og reducerer snorken og søvnapnø

4.  # mindsker din sukkertrang og hjælper med at styre og regulere din appetit 

5.  # styrker din koncentration og indlæring    

6.  # afslapper muskelvævet med stor effekt (varmen fra stenene)

7.   # støtter immunforsvaret

8.                     # øger din genelle sundhed

9. KORT SAGT: Du øger din livskvalitet ved at blive mere kropsbevidst.