Afstressende Healingsmassage

Marianne er din behandler på Healingsmassage

Healingsmassage kan være med til at skabe balance …… mellem krop og sind, mellem krop og hoved.

Behandlingen kombineres med en samtale inden for at skabe basis for massagens tema. Emnerne kan være mangfoldige, men de tager altid udgangspunkt i modtagerens aktuelle livssituation og ønsker. Healingsmassage er en meget blid, dybtgående og omsorgsfuld massageform, som støtter modtageren i at få et pusterum fra sindets konstante tankestrøm. Muligheden for at synke ind i et rum af stilhed og væren, hvorfra det er muligt at lære sig selv at kende fra et mere ressourcefyldt, dybt og sandt sted. Healingsmassagen vil ubevidst arbejde videre med de emner vi har vendt i samtalen forinden.

Hvorfor healingsmassage?

Fordi det at blive berørt på en nænsom og nærværende måde, både giver et fysisk og psykisk overskud. Healingsmassagen giver et psykisk overskud, som resulterer i, at vi lettere kan hvile i os selv og håndtere de udfordringer og stresssituationer, som vores moderne livsstil påfører os. Mange oplever efter at have modtaget en healingsmassage at hvile mere i sig selv og får mere energi og overskud i hverdagen, hvorved stress og sygdom forebygges. Sidst og nok allervigtigst medfører healingsmassagen, at vi bliver mere nærværende og derved bedre i stand til at tage vare på os selv og vores grundlæggende behov. Kort sat vi får øget vores livskvalitet.

Massagen virker dybt afspændende og kan lindre og afhjælpe spændinger og smerter i muskler og led. Det udføres med olie tilsat et par dråber æteriske olier, som har en positiv virkning på krop og psyke.

Der kan opstå en øget følelse af kropskontakt, hvor sindet falder til ro og klarheden øges.

Healingsmassage kan ofte afhjælpe:

* Stress og stressrelaterede tilstand
* Angst
* Depression
* Hjertebanken
* Hovedpine
* Hukommelsesbesvær
* Indlæringsvanskeligheder
* Irritabilitet
* Koncentrationsbesvær
* Nervøsitet
* Spændinger, ømhed og smerter i muskler og led
* Tristhed
* Træthed